Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Ένας χρόνος Arts and Crafts


Πάει κιόλας ένας χρόνος!

Στις 16 Δεκεμβρίου 2013, εμφανίστηκε πρώτη φορά στον διαδικτυακό «αέρα» το www.artsandcrafts.gr. Όπως λέει και το όνομά του, το project και οι εμπνευστές του, αποφάσισαν να ασχοληθούν με όλα τα όμορφα κομψοτεχνήματα που μπορεί να φτιάξει κάποιος με τα χεράκια του!

Η τέχνη και η χειροποίητη δημιουργία είναι από τους κλάδους που νιώθουν πρώτοι τα χτυπήματα της κρίσης, καθώς λανθασμένα θεωρούνται «πολυτέλεια». Ωστόσο, είναι απαραίτητες, περισσότερο από ποτέ, δίνοντας όμορφες νότες στην καθημερινότητα και μια διέξοδο για την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητα του ανθρώπου.

Το www.artsandcrafts.gr λοιπόν, ήρθε για να κερδίσει τον δικό του χώρο και να παίξει τον δικό του ρόλο στην επικοινωνία του χειροποίητου. Με μια ομάδα με νέους, γεμάτους μεράκι επαγγελματίες, έχει αναλάβει τη στοχευμένη διαδικτυακή προβολή διάφορων καλλιτεχνικών δημιουργιών.

Η δημιουργικότητα φυσικά δεν περιορίζεται σε αυτά που συμβατικά ονομάζουμε «τέχνη». Αντίθετα, υπάρχει σε ότι βασίζεται σε μια φρέσκια ιδέα και φτιάχνεται με μεράκι και προσωπικό κόπο και χρόνο. Η αξία του χειροποίητου άλλωστε, είναι να δίνει μια νέα μορφή ακόμα και σε καθημερινά αντικείμενα και να τους δίνει τον όμορφο αέρα του έργου τέχνης!
Αναζητείστε και βρείτε την τέχνη παντού γύρω σας! Το www.artsandcrafts.gr σας προτείνει υπέροχες δημιουργίες σε χειροποίητα κοσμήματα, ενδύματα, υποδήματα, έπιπλα, οικοτεχνίες, διακοσμητικά στοιχεία, πίνακες ζωγραφικής και πολλά ακόμα!

Το www.artsandcrafts.gr αποτελεί ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τις δημιουργίες τους με το ενδιαφερόμενο κοινό. Με τη βοήθεια της δυναμικής του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καταφέρνει και προσεγγίζει καθημερινά και με άμεσο τρόπο περισσότερους από 12000 χρήστες. Ακόμα, κατά καιρούς διοργανώνει και στελεχώνει εκθέσεις και bazaar χειροποίητης δημιουργίας με άποψη και στυλ, ενώ συμμετέχει σε μεγάλες εκδηλώσεις τέχνης και DIY events σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το www.artsandcrafts.gr πιστεύει ότι όλοι μπορεί να κρύβουν έναν καλλιτέχνη μέσα τους! Έτσι, στη σελίδα του μπορείτε να βρείτε δημιουργούς ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Όλοι εξασφαλίζουν την προβολή που χρειάζονται, είτε για ένα δυναμικό ξεκίνημα είτε για μια προσεγμένη συνεργασία.  

Ο χρόνος έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία όταν κάποιος μαθαίνει από την εμπειρία του, γίνεται καλύτερος και προχωρά μπροστά και η ομάδα του  www.artsandcrafts.gr επιλέγει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Το site εμπλουτίζεται με άρθρα από διακεκριμένους καλλιτέχνες, συγγραφείς, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες του χειροποίητου. Σκοπός, να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον για τον αναγνώστη, αλλά και να εμπνεύσει παλιούς και νέους επισκέπτες να ασχοληθούν με τη χειροποίητη δημιουργία.

Χρόνια καλά και δημιουργικά λοιπόν!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου